Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щиро вітаю усіх рятувальників Баштанщини, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника!

17/09/2023

 Своїм фахом ви обрали надзвичайно шляхетну справу – оберігати людське життя та матеріальні надбання держави від нищівної вогняної стихії та інших надзвичайних ситуацій. Вдячність українського народу – це найвища оцінка вашої благородної праці.

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України ви працюєте в посиленому режимі, ризикуючи своїм життям, гасите пожежі, розміновуєте території, евакуюєте людей з населених пунктів, доставляєте гуманітарну допомогу та ін.
Стикаючись день у день із бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.
Дякую за вірне служіння на благо українського народу та бажаю міцного здоров’я, родинної злагоди, миру, сил, наснаги і якомога менше тривожних викликів! Ви всі - справжні герої. Нехай в житті кожного з вас буде більше спокійних годин! Зі святом! Разом переможемо!
Вічна слава та пам’ять тим, хто загинув, рятуючи життя та ліквідуючи наслідки російської агресії.
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →