Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Привітали рятувальників Баштанщини з професійним святом

15/09/2023

 Щороку 17 вересня працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято.

15 вересня, напередодні Дня рятувальника начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів привітав мужніх, сильних та відважних рятувальників Баштанського району зі святом. Подякував їм за професійну командну роботу, оперативне реагування на надзвичайні ситуації та постійну готовність прийти на допомогу тим, хто її потребує.
За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожеж та рятування життя людей та з нагоди Дня рятівника почесними грамотами було відзначено кращих працівників.
«Надзвичайники Баштанського району є прикладом відданості обов’язку та людям. В умовах жорстокої війни рятувальники нашого району продемонстрували зібраність, готовність прийти на допомогу у найскладніших ситуаціях. У непростий для країни час вони допомагають боротися з руйнівними наслідками російського вторгнення, на їхніх плечах лежить найголовніша місія - збереження людського життя. Дякуємо вам, за вашу працю! Зі святом! Разом до Перемоги», - відзначив Владислав Дмитрів.

Всі новини →