Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАУКОВИХ РОБІТ СЕРЕД МОЛОДІ ІМЕНІ ОЛЕКСАНДРА ЯРЕМЕНКА «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МОЛОДІЖНОЇ ТА СІМЕЙНОЇ ПОЛІТИКИ»

18/09/2023

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у вересні-грудні 2023 року проводить Всеукраїнський конкурс наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики» (далі - Конкурс).

Конкурс - це відкритий захід, що проводиться з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої діяльності студентів, молодих вчених, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи.

У Конкурсі можуть брати участь студенти (курсанти), які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра (далі - студенти) у закладах вищої освіти України, молоді вчені закладів вищої освіти та наукових установ віком до 35 років.

Роботи учасників Конкурсу надсилаються до Інституту у паперовому варіанті за адресою: 01054, м. Київ, вул. Кониського, буд. 8/14, 9 поверх (ННІ права та політології) або електронною поштою:

imip@udu.edu.ua (з приміткою «На конкурс наукових робіт»).

Підсумки конкурсу відбудуться у грудні 2023 року.

За додатковою інформацією просимо звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефоном: 063-344-10-44.

Умови участі в Конкурсі та вимоги до наукових робіт за посиланням: https://dismp.gov.ua/ogolosheno-ii-vseukrainskij-konkurs…/

Всі новини →