Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Баштанському районі в результаті підриву на боєприпасі загинув молодий чоловік

21/09/2023

 20 вересня у Снігурівській територіальній громаді сталась жахлива трагедія - на протитанковій міні підірвався автомобіль Ford Transit. У результаті цього загинув 23-річний чоловік. Іншого 38-річного чоловіка з чисельними травмами доставили до  медичного закладу, де лікарі надають йому кваліфіковану допомогу.

Територія, якою їхав автомобіль виявилась небезпечною, адже під час обстеження тут виявлено й інші боєприпаси. На місці трагедії працюють слідчі та фахівці вибухотехнічної служби. 
 
Баштанська районна військова адміністрація, рятувальники Миколаївщини в черговий раз звертаються до громадян. Баштанський район є сильно засміченим різного роду боєприпасами – завжди пам'ятайте про правила протимінної безпеки, дотримуйтесь їх! Багато боєприпасів та їх небезпечних залишків залишилось  у так званій сірій зоні - зоні де велись активні бойові дії.

Якщо побачили вибухонебезпечний предмет зателефонуйте за номером «101» ‒ у ДСНС та повідомити про небезпечну знахідку. Бережіть себе!

Всі новини →