Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Передали допомогу військовим

26/09/2023

Минулого тижня за сприяння Баштанської районної військової адміністрації було  передано черговий гуманітарний вантаж бійцям морської піхоти.

Працівник Баштанської РВА Ігор Атаманчук відвіз бійцям продукти харчування, фрукти, солодощі, засоби особистої гігієни, лікарські препарати та ін.

Наймилішим для військових було отримати дитячі малюнки, обереги та Прапор України, на якому були написані побажання захисникам від маленьких українців – школярів Лук’янівського ліцею (Привільненська ТГ).

Керівництво Баштанської районної військової адміністрації висловлює щиру подяку всім, хто долучився до доброї справи: педагогічному, учнівському та батьківському колективам Лук’янівської ЗОШ та всім небайдужим мешканцям села; Баштанській районній організації Українського Червоного Хреста; управлінню соціального захисту населення Баштанської РВА; ТДВ «Зоря Інгулу»; Володимиру Онищуку; Олексію Геракову; Олександру Якименку, Наталії Гасиліній, Лідії Андреєвій, Інні Кривонос, Валерію Шевчишину.

«Щиро вдячний всім, хто допомагає українській армії. Разом ми обов’язково переможемо! Дякую кожному захиснику за щоденну оборону нашої держави! Сила українців - у єдності та взаємодопомозі. Ворог прагнув захопити Україну упродовж декількох днів, але вже 579 днів триває героїчна боротьба українського народу. Слава нашим мужнім захисникам та захисницям! Ми обов’язково переможемо!» – зазначив  начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.

Жодні вороги нас не переможуть, бо неможливо перемогти той народ, за який армія стоїть горою, а народ стоїть за свою армію!

Всі новини →