Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

1 жовтня – День захисників і захисниць України

01/10/2023

Щиро вітаю захисників та захисниць України зі святом! 

Мужні, відважні захисники та захисниці України захищають нашу землю щодня, наше право на життя, на щасливе майбутнє наших дітей.

Українське воїнство є творцем новітньої історії і взірцем для наступних поколінь.

Безмежна шана і вічна пам'ять тим найкращим синам і донькам, хто до останнього подиху захищав Батьківщину, хто честь залишив собі, душу - Богу, а життя - Україні. Низький уклін сім'ям загиблих Героїв.

Наші незламні, нескорені, непереможні захисники, дякую за вашу мужність, за ваш непоборний дух, який дозволив країні встояти у найважчі години. Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! 

Сьогодні наша славетна армія одна з найкращих армій світу. Ваше свято - це свято всього українського народу, який пишається своїми Героями! За час повномасштабної війни ми багато чому навчилися, згуртувались і, головне, зрозуміли справжню ціну нашої незалежності!

Слава Україні!  Героям Слава!

Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →