Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Нещодавно начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів робочу зустріч з представниками батальйону територіальної оборони Збройних Сил України.

05/10/2023

 На заході також були присутні – перший заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна, заступник начальника Баштанської РВА Андрій Дяченко та керівники структурних підрозділів районної військової адміністрації.

На засіданні присутні обговорили важливе питання сьогодення – освоєння коштів субвенції з місцевого бюджету на підвищення боєздатності батальйону.
"Сьогодні найголовніше у наш час підтримувати українську армію, котра працює на нашу безпеку та оборону. Наші захисники та захисниці щодня боряться за нашу незалежність та свободу. Ми ж, як другий фронт, повинні допомагати їм. Підтримка наших військових – незмінний пріоритет всіх гілок влади. Тільки разом, об’єднавши всі свої зусилля, виконуючи відповідально свою роботу, ми обов’язково переможемо ворога", – наголосив Владислав Дмитрів під час наради.
За результатами зустрічі були намічені напрямки подальшої співпраці.

Всі новини →