Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«Вилучено та знешкоджено більше ніж 20 тисяч боєприпасів»: сапери ДСНС про розмінування деокупованих територій

09/10/2023

З початку повномасштабної російської агресії 6 тисяч разів підрозділи ДСНС залучалися до розмінування територій Миколаївщини. Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомив заступник начальника управління - начальник відділу гуманітарного розмінування управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС у Миколаївській області Юрій Слющенко. 
 
«Станом на сьогодні, вилучено та знешкоджено більше ніж 20 тисяч вибухонебезпечних предметів. На наявність прихованої вибухівки чи нерозірваних боєприпасів перевірено 150 км автодоріг, 120 км залізничних колій, газо- та нафтопроводи, понад 1000 км ліній електропередач. Також маємо сумну статистику. Тільки за 2023 рік у результаті необережного поводження з вибухонебезпечними предметами зафіксовано 45 трагічних випадків. На них 15 осіб - загинули, 50 - травмовані, в т.ч. і чотири дитини», – зазначив Слющенко.
 
Більше у відео тут- youtu.be/vA_euTY8Xpc

Всі новини →