Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорили важливі питання щодо захисних споруд на території району

09/10/2023

Нещодавно начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав  Дмитрів провів робочу нараду щодо питання організації укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту на території Баштанського району.

Участь у засіданні взяли: Андрій Дяченко, заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації; Оксана Дерило, начальник відділу цивільного захисту районної військової адміністрації; представники ДСНС України у Миколаївській області, Баштанського РВ національної поліції, Баштанської окружної прокуратури.

На порядку денному розглядалося важливе питання сьогодення – забезпечення цілодобового функціонування ПРУ та НПУ (найпростіших укриттів) на території громад Баштанського району.

Під час засідання Владислав Дмитрів наголосив, що на період війни  усі захисні споруди цивільного захисту району повинні працювати у цілодобовому режимі функціонування. Населення повинне мати безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів.

За результатом наради, визначено порядок вжиття подальших дій, надані відповідні доручення, котрі спрямовані на усунення недоліків, що стосуються функціювання захисних споруд цивільного захисту.

Всі новини →