Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Двадцять чотири години, щоб потурбуватися про себе та свій стан. Багато це чи мало? Сьогодні Всесвітній день ментального здоров’я, заснований ВООЗ ще 31 рік тому.

10/10/2023

  «Для України дата важлива як ніколи: стрес, який щодня витримуємо через російський напад, неможливо ігнорувати чи замовчувати. Українці самовіддані, відчайдушні й сміливі в захисті одне одного. Та чи вистачає наших душевних сил на самих себе?», - зазначає у своєму телеграм-каналі перша леді України Олена Зеленська.

Адже, щоб зберегти стійкість країни, мусимо зберегти кожен свою.
Як це зробити:
чесно аналізувати свої відчуття;
не соромитися звертатися по допомогу, якщо щось непокоїть.
Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена спеціально для того, щоб кожен знайшов психологічну допомогу тоді й там, коли вона потрібна.
«Щоб підтримати інших, підтримаймо себе. Нехай кожен наш день буде днем ментального здоров’я. Психологічна безпека цілої країни починається з кожного з нас», - каже Олена Зеленська. fb.watch/nAHI8ZJBkn/
 
 

Всі новини →