Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

«День ментального здоров’я»

11/10/2023

 10 жовтня у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» перший заступник начальник Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна та представники управління соціального захисту населення, відділу освіти Баштанської РВА взяли участь в онлайн-режимі у панельній дискусії «День ментального здоров’я».

Психічне здоров’я - це не лише відсутність розладів. Це також внутрішні ресурси, які допомагають жити якісно: реалізовувати свій потенціал, продуктивно працювати, давати раду з життєвими викликами, допомагати іншим та турбуватися про себе.
Учасниками дискусії стали начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та його заступник Юрій Гранатуров, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, регіональний координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» у Миколаївській області Руслана Омелянчук, радниця патронатної служби начальника військової адміністрації Миколаївської ОВА Неллі Яровенко, керівники структурних підрозділів Миколаївської ОВА, психологи та експерти. Крім цього, в онлайн-режимі до заходу доєдналися начальники РВА та громад області, освітяни, лікарі, представники охорони здоров’я та соціального захисту населення в Миколаївській області.
Під час конференції присутні мали змогу обговорити напрямки та досвід впровадження різноманітних програм і проєктів у сфері ментального здоров’я. Також на зустрічі ділились досвідом надання психологічної допомоги вразливим категоріям людей.

Всі новини →