Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Баштанському районі діти підірвалися на міні, один хлопчик загинув

16/10/2023

На території Баштанського району, не дивлячись на щоденну роботу саперів, залишається ще багато нерозірваних боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів. Мінна небезпека несе постійні ризики для життя цивільних мешканців.

15 жовтня близько 14.55 на території Баштанського району знову трапився трагічний випадок. Двоє підлітків, за попередньою інформацією, підірвалися на міні в полі за с. Новопетрівка Баштанського району. На жаль, один 14-річний хлопчик помер на місці події. Іншу дитину з мінно-вибуховими травмами доставили до  медичного закладу, де йому надається кваліфікована допомога. 

На місці події працюють вибухотехнічна служба та слідчо-оперативна група ВП 2 Баштанського РВ П ГУ НП у Миколаївській області.

Баштанська районна військова адміністрація, Головне управління ДСНС України у Миколаївській області вкотре звертається до громадян! Баштанський район є сильно засміченим різного роду боєприпасами – завжди пам'ятайте про правила протимінної безпеки, дотримуйтесь їх! 

Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку – свою та своїх дітей.

Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де велися активні бойові дії, або які перебували під ворожою окупацією.

Якщо побачили вибухонебезпечний або підозрілий предмет, не підходьте до нього, а відразу зателефонуйте за номером «101» ‒ у ДСНС та повідомте про небезпечну знахідку. 

Бережіть себе!

Всі новини →