Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина зустрілася з керівництвом Міжнародного Республіканського Інституту (IRI)

14/10/2023

Під час зустрічі регіональний директор з питань Євразії Міжнародного Республіканського Інституту Стівен Нікс та керівник програм інституту в Україні Майкл Дракман представили результати останніх опитувань, проведених IRI, щодо настроїв та очікувань українських громадян в умовах повномасштабної війни.
Учасники обговорили можливості для більш ефективної взаємодії у сфері реформ, реалізації курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію України. Ольга Стефанішина акцентувала на відданості Уряду продовженню системних змін на шляху до членства в ЄС. Окремо йшлося про важливість збереження міжнародної єдності навколо підтримки України, її економічної стабільності, стійкості та обороноздатності задля протистояння російській агресії.
Ольга Стефанішина подякувала представникам Міжнародного Республіканського Інституту за роботу, яку IRI протягом багатьох років здійснює в Україні. Вона також відзначила важливу роль Інституту у розвитку демократичних інституцій, парламентаризму та зміцненні довіри між громадянами та державою.

Всі новини →