Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Пам’ятаймо про захисника України Дениса БАРАНОВА!

19/10/2023

Указом Президента за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджений солдат БАРАНОВ Денис Олександрович (посмертно).
16 жовтня начальник відділення обліку мобілізаційної роботи другого відділу Баштанського РТЦК та СП у присутності особового складу відділу вручив державну нагороду батькам загиблого героя.
Денис БАРАНОВ, 1997 року народження, був мобілізований до лав Збройних Сил України 30 серпня 2022 року. У складі аеромобільного взводу військової частини А2120 разом із побратимами мужньо боронив нашу країну від російських окупантів. Але на початку листопада, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області, обірвалося життя молодого захисника...
Кожен, із загиблих воїнів залишиться у нашій пам'яті, вдячність за їхній подвиг житиме у серцях нинішніх і прийдешніх поколінь українців.
Пам’ятаймо про подвиг Дениса БАРАНОВА!
Слава Героям-захисникам!
Слава Україні!

 

Всі новини →