Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Спеціальний сезон подкасту «Простими словами»

20/10/2023

 Близько 50 000 українців втратили за час повномасштабної війни руки чи ноги. Такі дані наводить видання The Wall Street Journal.

До прикладу, серед американських ветеранів під час військових операцій в Афганістані та Іраку зазнали ампутацій кінцівок менш ніж 2000 людей.
В Україні людям з ампутованими кінцівками повертають можливості вільно пересуватися та вести повноцінне життя зокрема в Superhumans Center.
Керівниця центру Ольга Руднєва на цьому тижні стала гостею нового епізоду подкасту «Простими словами» від The Village Україна
В інтерв’ю ведучим – клінічній психологині Софії Терлез та журналісту і письменнику, амбасадору Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марку Лівіну – Ольга розповіла про фантомні болі та протезування, про особисті сенси, рушійну силу, власне становлення й уроки війни.
Також відповіла на запитання, як поводитися з людьми на протезах і чому ми не маємо відчувати провину за те, що хтось втратив кінцівку.
«Ми не є наша зовнішність, ми – наші історії, ми – те, як ми сприймаємо світ. Зовнішність – це те, що люди бачать у нас у перші хвилини зустрічі, а далі все залежить від нас», - вважає Ольга Руднєва.
Повний текст нового інтерв'ю тут - https://www.village.com.ua/.../344485-desyatki-tisyach...
Розмову можна прослухати на всіх подкаст-платформах:
Apple Podcasts - https://apple.co/492OZWC
Google Podcasts - https://bit.ly/3M9mEDU
Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходить в межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська. Проєкт реалізовано за підтримки компанії Visa у співпраці з Координаційний центр КМУ / Mental Health UA та ГО «Безбар'єрність».

Всі новини →