Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

21 жовтня жителі с. Баратівка Софіївської територіальної громади попрощалися із мужнім сином України – Русланом Почтарем.

23/10/2023

 Був важко поранений та довго лікувався: помер військовий із Софіївської громади

21 жовтня жителі с. Баратівка Софіївської територіальної громади попрощалися із мужнім сином України – Русланом Почтарем, який виборював наше мирне і щасливе майбутнє.
Військовий довго боровся з наслідками фронтового поранення, що отримав 8 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку, проте воно виявилося несумісним з життям. На жаль, 19 жовтня, після довготривалого лікування та реабілітації, серце молодого воїна не витримало і зупинилося…
Руслан був чесною і порядною людиною, гідним сином своєї Батьківщини, який з листопада 2022 по липень 2023 року у складі штурмового батальйону ЗСУ захищав країну від російського агресора.
Народився Руслан Олександрович Почтар 27 вересня 1985 року у м. Ананьїв Одеської області. Був працьовитим, активним, щиросердним. Завжди відгукувався на допомогу тих людей, які її потребували.
У 2003 році закінчив Ананьївський аграрно-економічний фаховий коледж. Потім проходив строкову службу у Збройних силах України.
У 2012 році закінчив аграрно-економічний факультет Миколаївського національного аграрного університету. Працював у Миколаєві. Мав звичне життя, плани та мрії. Але широкомасштабне вторгнення все змінило, зруйнувало…
Рідні, побратими й друзі запам’ятають Руслана, як товариську, добру, чесну людину, патріота своєї держави.
У захисника залишилися батьки, сестри, дружина та дві доньки.
Поховали Героя з військовими почестями на кладовищі у с. Баратівка.
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття родині загиблого захисника. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Всі новини →