Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Новобузькій громаді відкрили Алею пам’яті захисникам України

30/10/2023

 28 жовтня у центрі м. Новий Буг відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті захисникам України «Пам’яті Нескорених». На площі міста встановлено 36 інсталяцій зі світлинами полеглих Героїв Новобузької громади.

На захід були запрошені рідні загиблих воїнів, районна та місцева влада, жителі громади.
Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів звернувся до присутніх зі словами скорботи, вдячності та шани:
«Відкриваючи Алею пам’яті, ми вшановуємо подвиг та самопожертву наших захисників. Вони віддали найдорожче – своє життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави. Саме їм ми завдячуємо тим, що маємо можливість щоранку прокидатися у себе вдома, працювати та жити. Пам’ятати про них і бути гідними такої жертви – обов’язок кожного з нас. Кожне загублене життя – непоправна втрата для батьків, сім’ї, друзів, нашого району та всієї України. Світлий спомин про наших Героїв назавжди залишиться у наших серцях. Вічна слава полеглим захисникам України!»
Присутні хвилиною тиші вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради спасіння України, заради миру на нашій землі та поклали квіти до фотографій загиблих воїнів.
 
 

Всі новини →