Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні воїни інженери, артилеристи та ракетники!

03/11/2023

 Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем інженерних військ і Днем ракетних військ та артилерії!

Українська армія сьогодні вже неодноразово довела, що здатна протистояти навалі ворога. Без сумніву, кожен рід військ здійснює свій неоціненний вклад, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Наші війська – це злагоджений механізм, складові якого працюють покладаючись один на одного. 
 
Воїни інженерних військ – ви справжня рушійна сила будь-якої армії. Сьогодні ви демонструєте небувалі знання і вміння, зміцнюючи технічну міць нашого війська. Дякую вам за професіоналізм і відданість військовій присязі!
 
Шановні  воїни-артилеристи та воїни-ракетники! Ми знаємо, що потужна і сильна зброя у надійних руках. Завдяки вашому вмінню попадати в ціль ми маємо можливість жити і працювати. Також схиляємо голови у скорботі за всіма воїнами, яких вже немає з нами.
 
Із нагоди свята бажаю вам, шановні воїни і ветерани інженерних військ, артилерії та ракетних військ міцного здоров’я, миру, щастя, нових досягнень, швидкого повернення до своїх рідних домівок живими й неушкодженими та нових досягнень на благо зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини!
 
Слава Україні!  Героям Слава!
 
З повагою - Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації
 

Всі новини →