Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники соціальної сфери Баштанського району!

05/11/2023

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівника соціальної сфери України!
 
Обрана вами справа нелегка, але шляхетна і вкрай важлива. Ви допомагаєте тим, хто опинився у складному життєвому становищі та потребує соціальної підтримки.
 
У складних умовах воєнного часу вашу допомогу відчувають більшість мешканців Баштанського району, які отримують пенсію, різні види державної допомоги, користуються пільгами, перебувають під опікою соціальних служб.
 
Ваша діяльність сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги.
 
Дякую вам за вірність професії, за милосердя та любов до людей. Нехай нагородою за вашу благородну працю будуть благополуччя та щасливі очі тих, кого ви підтримали у скрутну хвилину. Міцного вам здоров'я, мирного неба над головою, оптимізму, невичерпної енергії та благополуччя, нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!
 
Разом до Перемоги!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації
 
 
 
 
 
 
 

Всі новини →