Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Баштанського району!

09/11/2023

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.
 
Сьогодні культура є одним з вирішальних важелів національного відродження та формування духовності, почуття національної гідності та патріотизму.
 
Без вашої підтримки і розуміння, ініціативності й творчої думки неможливі зміни на краще. Своєю наполегливою творчою працею, високим професіоналізмом в цей нелегкий для країни час ви стали осередками тепла і гуманізму, волонтерства та єдності українського народу.
 
Бажаю щедрих творчих ужинків вам, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю. Хай щастить вам у творчості й особистому житті. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним!
Чистого мирного неба в незалежній, вільній, Україні!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →