Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Перевірка клієнтів пробації за місцем проживання

15/11/2023

Одним із способів здійснення нагляду за засудженими особами, міра покарання яких не пов’язана із позбавленням волі, є перевірка їх за місцем проживання. Тому  з метою забезпечення контролю за поведінкою та способом життя осіб,  які перебувають на обліку Баштанського районного сектору №4, філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, провідним інспектором сектору пробації, Оленою Закутною, було здійснено виїзд за адресою місця проживання засуджених осіб. Такий спосіб допомагає працівникам пробації більш детально визначити проблеми та потреби суб’єктів пробації. 

Під час відвідування вивчено умови проживання засуджених, наявність скарг з боку сусідів та родичів, обговорено питання щодо поведінки засуджених в громадських місцях, нагадано про обов’язки покладені судом, умови та порядок відбування покарання, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення повторного вчинення правопорушень.

Проведення подібних перевірок надає працівнику пробації відкрити для себе особистість засуджених осіб з нової сторони, допомагає у плануванні подальшої роботи з ними, що, безперечно, впливає на результативність профілактичної роботи.

Всі новини →