Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Дайджест новин фінансового відділу районної військової адміністрації на 16.11.2023

16/11/2023

1. Інфографіка Мінфіну про напрямки спрямування "військового" ПДФО у 2024 році

45% (понад 43 млрд грн) для виробництва та закупівлі спецтехніки і обладнання для військових (безпілотники, морські дрони) – Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України, яка спрямовує свою діяльність на забезпечення національної безпеки від зовнішніх і внутрішніх загроз та є складовою сектору безпеки і оборони України.

Зазначений ресурс у наступному році буде спрямований на вже діючу програму, яка почала функціонувати у березні 2023 року і передбачає закупівлю військової техніки та іншого обладнання для всіх складових сектору безпеки і оборони.

45% (понад 43 млрд грн) Мінстратегпрому для виконання програм реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу, впровадження нових технологій та для виготовлення продукції оборонного призначення.

10% (10 млрд грн)  державним органам, які належать до сектору безпеки і оборони для посилення матеріально-технічного забезпечення шляхом автоматичного розподілу між військовими частинами пропорційно сплаченому ПДФО.

за матеріалами Міністерство фінансів України

2.  ДО УВАГИ МІСЦЕВИХ ФІНАНСОВИХ ОРГАНІВ!

Міністерством фінансів України відповідно до частини дев’ятої статті 75 Бюджетного кодексу України доведені показники міжбюджетних відносин на 2024 рік (включаючи обсяги міжбюджетних трансфертів для відповідних бюджетів), визначені в Законі України «Про Державний бюджет України на

Всі новини →