Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Традиційно щороку в третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

19/11/2023

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

За доброю селянською традицією це свято стало своєрідним підсумком хліборобського року.

В умовах війни працівники сільського господарства продовжують працювати, підтримувати економіку країни, допомагати військовим та мирним мешканцям. Без українських зернових світ чекає велика криза. Тому тримаючи мужньо та віддано свій фронт, аграрії гарантують майбутню продовольчу безпеку України .

Шановні аграрії! Низький уклін всім вам за запашний  хліб на столі, за вашу сміливість та самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю.

У цей святковий день зичимо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, затишку і благополуччя, мирного неба, успіхів у всіх ваших справах і починаннях. Хай натруджені руки не знають утоми, нехай обходять Вас природні стихії, нехай життєва нива буде щедрою, а ваша праця й надалі збагачує рідну Україну!

 

З повагою

голова районної ради

Наталія Олійник

депутатський корпус та виконавчий апарат.

Всі новини →