Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Начальник адміністрації провів онлайн-нараду щодо виконання заходів загальної мобілізації

28/11/2023

Минулого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів за участі заступника начальника Баштанської РВА Андрія Дяченка, начальника Баштанського РТЦК та СП Олега Кирильчука,  начальника Баштанського районного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області Івана Хохлова провів онлайн-нараду щодо виконання заходів загальної мобілізації людських і транспортних ресурсів на території регіону. Участь у заході взяли - сільські, селищні та міські голови Баштанського району.

На початку робочого засідання В. М. Дмитрів окреслив основні завдання, що були  поставлені на засіданні Ради оборони Миколаївської області, котре відбулося 17 листопада. 
 
Учасники наради детально зупинилися на питанні активізації роботи щодо проведення мобілізації. Обговорили важливі питання життєдіяльності під час війни та розглянули проблемні питання, що стосуються мобілізаційних заходів. 
 
За підсумками наради були надані відповідні доручення до реалізації.

Всі новини →