Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

5 грудня – Міжнародний день волонтера

05/12/2023

Шановні волонтери! Ви є уособленням відповідальності суспільства за долю народа та всієї країни.
 
В умовах війни, ви стали справжніми помічниками, друзями, однодумцями. На вас можна розраховувати, довіряти, бути впевненими. Волонтерство стало невід’ємною частинаю вашого життя і кожен, в силу своїх можливостей, долучається до цієї справи. Тут немає великих чи малих справ. Вони всі цінні.
 
У Міжнародний день волонтера вітаю всіх, хто допомагає тим, кому необхідна допомога. Сьогодні складно собі уявити життя без щоденної участі волонтерів в доставці та розподілі гуманітарних вантажів, в евакуації людей з небезпечних районів, в організації необхідних зборів тощо.
 
Шановні волонтери, дякую за усе, що ви робите, попри труднощі, втому та ризики для життя. Внесок кожного з вас у наближення нашої Перемоги безцінний!
 
Хай не скінчиться тепло ваших сердець та готовність ділитися добром! Щастя вашим оселям, міцного здоров’я та добробуту – під мирним небом нашої чудової країни.
 
Разом до Перемоги! Разом ми сила! З вірою в Україну, в наші ЗСУ та в кожного з нас!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →