Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України!

06/12/2023

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.
 
Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі. Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
 
Величезна подяка волонтерам, підприємцям, сільгоспвиробникам, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.
 
Жодні слова не здатні в повній мірі передати те значення, яке мають ЗСУ для української держави. Та ту вдячність, яку кожен українець відчуває сьогодні до своїх захисників.
Завдяки українським воїнам - Баштанщина під українськими прапорами!
 
Щосекунди, перебуваючи в надзвичайно важких умовах, бійці Збройних Сил України платять величезну ціну за те, щоб кожен із нас мав можливість жити далі. Зі святом вас, ми вдячні та пишаємося вами.
Вічна пам'ять всім загиблим воїнам.
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →