Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Києві на Всеукраїнській навчально-практичній конференції обговорили кращі ініціативи та практики задля відновлення та розвитку України

11/12/2023

Подія зібрала представників уряду, місцевого самоврядування, громадських організацій, експертного середовища та міжнародних партнерів.
До заходу долучився генеральний директор Урядового офісу Олександр Ільков, який виступив на панельній дискусії “Відновлення і розвиток регіонів у контексті підготовки вступу України до ЄС”.
Він поінформував учасників заходу про підготовку до відкриття переговорів щодо вступу України до ЄС, зокрема, за переговорним розділом 22, який передбачає питання регіональної політики та координації структурних інструментів.
У цьому контексті Олександр Ільков розказав про досягнутий Україною прогрес та подальші кроки з виконання рекомендацій Європейської Комісії, які містяться в опублікованому 8 листопада цього року Звіті ЄК.
Очільник Урядового офісу також наголосив на важливості регіональної політики як головного інструмента ЄС для зменшення регіональних розбіжностей та інвестування в стале та інклюзивне соціально-економічне зростання.
Захід організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у партнерстві з Конгресом місцевих та регіональних влад при Президентові України в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.
UNDP Ukraine / ПРООН в Україні European Union in Ukraine Конгрес місцевих та регіональних влад
За інформацією Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції

 

Всі новини →