Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанський район взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регілнальних влад при Президентові України

15/12/2023

Начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів за участі голів територіальних громад Баштанського району взяв участь у черговому засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України за допомогою програмного забезпечення в онлайн форматі.

Довідково:

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України створений для сприяння ефективному завершенню реформи місцевого самоврядування. Взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, їхніми всеукраїнськими асоціаціями та міжнародними організаціями.

Завданнями Конгресу також є вивчення реалізації на місцевому та регіональному рівнях Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, підготовка пропозицій щодо підвищення ефективності виконання цієї Угоди та запровадження європейських стандартів у сфері місцевого самоврядування.

Всі новини →