Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Щиро вітаю всіх працівників адвокатури з професійним святом!

19/12/2023

  Щорічно 19 грудня велика кількість представників юридичної галузі святкують своє професійне свято - День адвокатури України.

      Інститут адвокатури завжди був і залишається одним із найголовніших інструментів захисту прав і свобод. Служіння ідеалам законності та гуманності вимагає від вас досвіду, принциповості та готовності гідно виконувати масштабні завдання, які ставить перед нами сьогодення.
     Робота адвокатів є надзвичайно важливою для розбудови демократичної держави та утвердження верховенства права. Від вашої діяльності великою мірою залежить надійний захист громадян та юридичних осіб.
    Цього святкового дня від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, високих професійних досягнень, неупередженості та нових перемог у відстоюванні справедливості, добра та миру!
     Нехай людська повага й довіра стануть гідним орієнтиром у Вашій щоденній роботі щодо захисту гарантованих Конституцією прав і свобод.

Всі новини →