Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Чому не можна тримати все у собі?

22/12/2023

 

Війна – це такий час, коли всім потрібно «триматися», а на вразливість накладене вето. Стримування почуттів іноді здається гарним способом витримати все, що відбувається.
Уявіть, які обсяги зусиль психіка витрачає на те, щоб знеболити всі ті рани, які завдає нам війна. Прильоти, смерті, руйнування – мозок розуміє, що це правда, але в голові не вкладається. Тіло не здатне витримувати так багато болю, хочеться несвідомо його уникнути. Залишається тільки завмирати, втрачаючи здатність відчувати.
Четверта серія з циклу анімованих відеороликів про психологічну підтримку, створених у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська, привертає увагу до необхідності переживати емоції та не тримати все в собі. Адже проживати свої такі різні емоції є невід’ємною частиною нашого життя.
Серія відеороликів створена ГО «Безбар'єрність» спільно з Міністерство охорони здоров'я України за підтримки ВООЗ. Усі серії мають субтитрування та переклад українською жестовою мовою.
Дізнавайтеся більше на http://howareu.com.
 
ВІдеоролик - t.me/bashtrda/8584

 

Всі новини →