Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Шановні працівники архівних установ!

24/12/2023

 

Ваша справа надзвичайно важлива для всього суспільства, адже архівні матеріали – це документальна скарбниця кожного народу, це колосальний інформаційний ресурс, який всебічно відображає національну історію. Ваша відданість професійному обов'язку, старанність, увага заслуговують найвищої оцінки!

Переконаний, що ваш професіоналізм, усвідомлення високої відповідальності за доручену справу будуть і надалі запорукою дбайливого збереження та примноження культурних цінностей і документальної пам’яті нашого народу. 
 
У цей святковий день від усієї душі бажаю працівникам архівних установ невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Бажаю, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка та щирі почуття! Мирного неба та Перемоги!
 
Владислав Дмитрів, начальник Баштанської районної військової адміністрації

Всі новини →