Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Платформу допомоги врятованим оновлено

28/12/2023

Відтепер на сайті https://www.help-platform.in.ua/ містяться не лише контакти та інформація щодо отримання первинної допомоги, а також про освітні, економічні можливості для постраждалих від насильства під час війни.
Так, зокрема на оновленому сайті є:
- інформація про безоплатну психологічну, правову, гуманітарну та медичну допомогу;
- контакти гарячих ліній підтримки;
- актуальні можливості для розвитку;
- ініціативи для дітей;
- актуальні новини з тематики.
Також на Платформі розміщено інформацію про роботу Центрів допомоги врятованим. Їхні актуальні адреси та контакти можна знайти на мапі сайту.
Окремо можна знайти корисну інформацію, зокрема відео, брошури та буклети з порадами як для самих постраждалих та їхніх близьких, так і для фахівців з тематики.
Інформація постійно оновлюється.
Щодо співпраці та запитів від ЗМІ прохання звертатися за посиланням: https://www.help-platform.in.ua/kontakty/
Нагадаємо, Платформа допомоги врятованим – це перший в Україні онлайн-майданчик, де зібрано інформацію про ключові сервіси підтримки для громадян постраждалих від різного виду насильства під час війни.
Платформа координується Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за сприяння Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні й фінансової підтримки урядів Бельгії, Франції та Швеції.

 

Всі новини →