Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

До уваги майбутніх волонтерів!

02/01/2024

Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що для отримання статусу волонтера необхідно подати заяву про включення/внесення змін до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації.
Заяву можна подати як у паперовій формі особисто, поштою або через уповноважену особу (представника), так і в електронному вигляді за допомогою сервісу ДПС «Електронний кабінет платника податків».
Форми заяви для заповнення розміщено на сайті ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/.../zayava-pro-vklyuchennya-do-reestru/
Додатково повідомляємо, що у банері «Для волонтерів», розміщений на вебпорталі податкової служби https://tax.gov.ua/baneryi/dlya-volonteriv/ , можна ознайомитися з нормативно-правовими актами, що регулюють діяльність волонтерів в Україні.
Також банер містить розділ «Інформаційні матеріали», в якому опубліковано актуальну інформацію та роз’яснення законодавства у сфері волонтерства.
Тож, якщо ви вирішили стати волонтером – банер «Для волонтерів» вам на допомогу!
Окрім цього, для вирішення будь-яких питань платники податків можуть звернутися до центрів обслуговування платників та державних податкових інспекцій області.

Всі новини →