Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Потужні інтерв’ю з гостями спеціального сезону подкасту «Простими словами», що виходить у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

03/01/2024

 

Про втому від страху та способи покращити свій психологічний добробут – легендарний Роберт Сапольськи, нейробіолог, професор Стенфордського університету.

Куди тікати від стресу, спричиненого війною, та як не підсісти на гачок нездорових звичок – Анна Лембке, докторка медичних наук зі США, авторка бестселера «Дофамінове покоління».
Як гартувати стійкість під час війни та знайти сили на відновлення – Олег Романчук, лікар-психотерапевт, директор Інституту психічного здоров’я Українського католицького університету.
Про це у своєму Telegram-каналі зазначила перша леді України Олена Зеленська.
Це лише три епізоди, а загалом за рік у подкасті вийшло аж 19 розмов, що вчать нас піклуватися про ментальне здоров’я, розбиратися у своїх почуттях і піклуватися про близьких.
«Пишаюся, що гостями подкасту стали вчені зі світовим ім’ям. У інтерв’ю вони розповідають про життя в усіх його проявах: як відновити сили, як пережити горе, позбутися стресу, як жити й бути щасливим попри всі негаразди», – додала Олена Зеленська.
Тема ментального добробуту очікувано виявилася дуже на часі, про що свідчать цифри. Подкаст «Простими словами» увійшов до топподкастів України, а його слухачами за п’ять місяців стали майже 1 300 000 людей.
«Тож я дякую всій команді, що створювала цей проєкт, за важливу роботу, та радію, що в другій половині січня він знову виходитиме», – написала вона.
Епізоди з усіма інтерв’ю доступні на таких подкаст-платформах:
▫️ Apple Podcasts – https://apple.co/46thgDn
▫️ Google Podcasts – https://bit.ly/48uZAbF
▫️ SoundCloud – https://bit.ly/3RFVJln

Всі новини →