Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Баштанській районній адміністрації провели нараду через погіршення погоди у найближчі дні

05/01/2024

 
5 січня заступник начальника Баштанської РВА Андрій Дяченко провів нараду з представниками територіальних громад, соціального захисту населення району, Нацполіції, ДСНС, керівниками об’єктів критичної інфраструктури та ін.
 
На початку засідання Андрій Вікторович довів присутнім інформацію щодо погіршення погодних умов 7-9 січня 2024 року на території Миколаївської області. Ускладнення погодних умов відповідає І рівню небезпечності (жовтий).
 
Крім цього, він наголосив, що складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. Реагуючи на ці виклики, потрібно об’єднати всі зусилля та відповідально поставитися до екстреної ситуації: забезпечити роботу «Пунктів незламності» у цілодобовому режимі (за необхідності доукомплектувати їх необхідними засобами); перевірити готовність до забезпечення роботи закладів охорони здоров’я на випадок критичної ситуації; перевірити снігорозчищувальну техніку, запаси пального та посипкового матеріалу. Також у ці дні фахівцям соціального захисту потрібно звернути особливу увагу на людей, які потребують сторонньої допомоги та уваги.
 
«Наше найперше завдання - чітка взаємодія та допомога між РВА, Силами оборони, правоохоронцями, ДСНС і керівниками громад», - додав А. В. Дяченко.
 
Переконливо просимо у період погіршення погодних умов за можливості обмежити користування власних авто. Якщо ж уникнути поїздки неможливо, закликаємо бути обережними як пішоходам, так і водіям.

Всі новини →