Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорили поточний стан справ у різних галузях життєдіяльності Баштанського району

10/01/2024

 
На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів за участі  заступників та керівника апарату районної військової адміністрації провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів РВА, на якій обговорили поточний стан справ у різних галузях життєдіяльності Баштанського району.
 
Зокрема було проаналізовано роботу та опрацьовані актуальні питання пов’язані з наслідками, які спричинила негода. Рятувальники, комунальники, поліціянти – усі долучилися до ліквідації негоди. Надано допомогу водіям, які застрягли на дорогах. Особливо через обледеніння постраждали лінії електропередач. Фахівці філій «Миколаївобленерго» посилено працюють у напрямку відновлення електроенергії. На території району діють цілодобово «Пункти незламності», котрі забезпечені усім необхідним.
 
Під час наради заслухано звіти керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації про виконання завдань за минулий тиждень та сформовано основні завдання, що будуть виконуватись на цьому тижні.
 
Владислав Дмитрів вкотре наголосив, що всі задання потрібно виконувати вчасно та відповідально. Серед пріоритетних завдань – безпекова ситуації у регіоні, соціальний захист населення, підтримка родин військовослужбоців, охорона здоров’я та освіта під час воєнного часу та ін.
 
По завершенню апаратної наради начальником військової адміністрації надані доручення керівникам структурних підрозділів РВА в межах їх компетенції.
 
 

Всі новини →