Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Миколаєві відбувся захід для студентів на тему ментального здоров'я в рамках програми «Ти як?»

23/01/2024

 У суботу, 20 січня, у Миколаєві в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», за підтримки Миколаївської ОВА, відбувся захід для студентів, який присвячений ментальному здоровʼю в молодіжному просторі «Live2grow».

Під час заходу в обговоренні звучала тема «Ментальне здоров’я - стійкість майбутнього». Присутні ознайомилися з інформацією щодо Всеукраїнської програми ментального здоров'я та її впровадженням в Миколаївській області.
Друга важлива тема заходу стосувалася особливостей комунікації з ветеранами.
Спікером виступила координаторка Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» в Миколаївській області та позаштатна радниця начальника Миколаївської обласної військової адміністрації з питань ментального здоров’я Руслана Омелянчук.
Своєю чергою, практичну частину тренінгу провела кандидатка психологічних наук, практична психологиня Людмила Опанасенко.
Нагадаємо, що впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська забезпечує Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у співпраці з Міністерство охорони здоров'я України за експертного партнерства та підтримки World Health Organization Ukraine.
Проєкт «Live2grow» створений у межах програми UPSHIFT, яку в Миколаївській області реалізує ГО «Потрібні тут», за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.
 

Всі новини →