Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Мешканці Баштанської громади провели в останній шлях захисника України

08/02/2024

 Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів, викарбовуючи їхні імена у наших серцях.

8 лютого 2024 року зі смутком та болем Баштанська громада провела в останню дорогу захисника України – Юрія Андрєєва. Серце мужнього воїна зупинилося 1 лютого на Донецькому напрямку. Сьогодні рідні, односельчани, бойові побратими, друзі зібралися, щоб віддати останню шану Герою… Без сина залишилася мати, без чоловіка – дружина, без батька – син, без брата – сестра.
Народився Юрій Андрєєв 2 серпня 1973 року у с. Явкине Баштанської ТГ. Після закінчення місцевої школи вступив на навчання до Миколаївського національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова. Деякий час був землевпорядником у Явкинській сільській раді. До війни працював на заводі ДП «Зоря»-«Машпроект» майстром виробничої дільниці. Юрій був трудолюбивим, порядним, життєрадісним, товариським та відповідальним чоловіком, у вільний час любив ходити на риболовлю.
Юрій Андрєєв був призваний на військову службу під час мобілізації у січні 2023 року, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. Був старшим лейтенантом, командиром ремонтного взводу ракетно-артилерійського озброєння ремонтної роти батальйону матеріально-технічного забезпечення.
Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, особливо для молодого покоління.
Поховали захисника України на місцевому кладовищі у м. Баштанка. На честь солдата небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют… Тепер Юрій Андрєєв – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.
У цей гіркий для родини час Баштанська районна військова адміністрація висловлює глибокі співчуття всім рідним і близьким воїна. Сумуємо разом з вами та розділяємо гіркоту втрати. Нехай світлий спомин про захисника України стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів та усіх, хто його знав, любив і шанував

Всі новини →