Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Професійне навчання для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

21/02/2024

У листопаді 2023 року стартував експериментальний проєкт щодо організації професійного навчання  для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. 

Тож ветерани мають можливість незалежно від рівня їх освіти пройти підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ). Це сучасні заклади освіти, які навчають робітничих професій, актуальних на ринку праці. 
 
Навчання може здійснюватися як за очною (денною або вечірньою), так і дистанційною та індивідуальною формами.
 
Крім цього, служба зайнятості здійснює відшкодування витрат на проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку, а також забезпечує місцем проживання на час навчання.
 
Більш детально про умови отримання гранту можна дізнатися за посиланням https://www.dcz.gov.ua/storinka/navchannya-uchasnykiv-boyovyh-diy-ta-osib-z-invalidnistyu-vnaslidok-viyny
 
Подати заявку на навчання можна онлайн за посиланням https://edveteran.dcz.gov.ua/
 

Всі новини →