Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Заряджені перемагати: Школярі Дорошівської громади долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

26/02/2024

У пʼятницю, 23 лютого, у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відбулися змагання з волейболу серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Дорошівської громади.

На початку заходу, для підвищення спортивного духу змагань, була висунута пропозиція щодо дружньої партії у волейбол між працівниками та командою дівчат Дорошівського ліцею Дорошівської сільської ради. За результатами гри перемогла дружба.

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Дорошівської громади Олег Солощенко, який побажав юним спортсменам спортивного запалу та чесної боротьби, а також подякував їм за великий хист до спорту та бажання розвиватися у цьому напрямку.

Зі своєї сторони начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дорошівської сільської ради Лілія Домущей наголосила на тому, що плідна праця та наполегливість обовʼязково матимуть позитивний результат.

«Вірте у себе та у свої можливості, і все вийде на відмінно! Кожному бажаю перемогти», - додала вона.

Так, за звання найсильнішої серед волейбольних команд змагалися Щербанівський ліцей ім. Героя Соціалістичної Праці М.М. Рябошапки Дорошівської сільської ради та Дорошівський ліцей Дорошівської сільської ради.

Із загальним рахунком 2:0 право представляти Дорошівську громаду на наступному етапі спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» виборов Щербанівський ліцей ім. Героя Соціалістичної Праці М.М. Рябошапки Дорошівської сільської ради.

По завершенню змагань усі команди отримали кубки та грамоти.

Відео можна переглянути тут.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →