Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» згуртовує учасників освітнього процесу Новомарʼївської громади

28/02/2024

Так, у пʼятницю, 23 лютого за участі чотирьох команд Новомар’ївської громади відбулися змагання з баскетболу серед хлопців.

Вибировши І місце у шалених протистояннях команда Новомарʼївського ліцею представлятиме громаду на районному етапі змагань з баскетболу.

ІІ місце у змаганнях посіла команда Ганнівського ліцею, ІІІ місце - Костуватської гімназії, ІV - Миролюбівського ліцею.

У церемонії нагородження переможців кубками, а учасників – баскетбольними сітками та мʼячами взяли участь директор Миролюбівського ліцею Надія Горінська, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Новомарʼївської сільської ради Світлана Гірієнко та головний суддя змагань Володимир Момченко.

«Проєкт ”Всеукраїнські шкільні ліги“ мотивує, заряджає енергією та надихає на нові досягнення. Вірте у себе та у свої ідеї, прагніть більшого, а можливості обовʼязково знайдуться», - на завершення зазначила директор Миролюбівського ліцею Надія Горінська.

Радіємо здобутками наших спортсменів! Разом до перемоги!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →