Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Родина – це найважливіше, чим багата людина

20/03/2024

Без перебільшення можна сказати: родина – це найважливіше, чим багата людина. Опора, тил, підтримка, розуміння, найбільший скарб і найвища людська цінність. Саме родина дає щастя материнства, батьківства та дитинства, формує характер і життєві орієнтири дітей.

Відповідно до Закону України "Про охорону дитинства" діти, які внаслідок  смерті батьків, позбавлення їх батьківських прав чи з будь-яких інших причин залишилися без батьківського  піклування,  мають  право  на особливий захист і допомогу з боку держави. 

Так, 14 березня 2024 року розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації, Владислава Мирославовича Дмитріва, до дитячого будинку сімейного типу, який функціонує на території Баштанського району, довлаштовано дитину, позбавлену батьківського піклування, яка перебувала у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Бажаємо великій і дружній родині незліченних моментів радості, міцного здоров'я та благополуччя в усіх справах! Нехай ваш сімейний фотоальбом без кінця наповнюється кадрами щасливих миттєвостей!

Для отримання консультації щодо створення дитячого будинку сімейного типу або щодо інших форм влаштування до своєї сім᾿ї дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, рекомендуємо звернутись до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.

Всі новини →