Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Житлові сертифікати на купівлю нового житла замість знищеного отримали вже чотири з половиною тисячі українців

21/03/2024

Загальна сума гарантованої державою компенсації — майже вісім мільярдів гривень. А третина власників житлових сертифікатів вже придбала нові оселі загальною вартістю більш ніж три мільярди гривень.

Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Державна програма компенсацій за пошкоджене та знищене житло продовжує працювати і з тими, чиє житло підлягає ремонту. На поточні та капітальні ремонти виплачено більше чотирьох мільярдів гривень. За ці кошти сорок п’ять тисяч українських родин вже відновлюють житло, а загальна кількість заяв на отримання допомоги наближається до вісімдесяти тисяч. Найбільше заяв — з Харківської, Київської, Донецької, Миколаївської та Херсонської областей.

Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту USAID Ukraine - USAID Україна TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.

 

Всі новини →