Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Онлайн-семінар з шахів на платформі «Гамбітіус»

19/04/2024

17 квітня відбувся онлайн-семінар, присвячений темі залучення здобувачів освіти до занять шахами за допомогою платформи «Гамбітіус», у якому взяли участь представники закладів освіти Баштанського району.

Ініціаторами проведення семінару виступили Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та громадська організація «Шаховий клуб «Гамбіт».
 
У семінарі взяли участь понад 2500 бажаючих, які представляють понад 1400 закладів освіти. Семінар транслювався у прямому ефірі на YouTube-каналі Комітету.
 
«Гамбітіус» – це інноваційна платформа, яка передбачає реєстрацію, організацію шахових турнірів, отримання результатів, нагородження, а також не містить реклами. Користування − безкоштовне.
 
Учасники семінару ознайомилися з платформою «Гамбітіус» та її можливостями для навчання та розвитку шахових навичок у дітей та молоді.
 
Організатори семінару висловлюють щиру подяку всім учасникам за активну участь та плідну роботу!
Додаткові матеріали:
Платформа «Гамбітіус»: https://gambitius.io/
Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України: https://mon.gov.ua/eng
Громадська організація "Шаховий клуб "Гамбіт": https://club-gambit.kiev.ua/
Переглянути семінар можна за посиланням http://surl.li/ssjrf

Всі новини →