Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Куди можна звернутися по гуманітарну допомогу?

22/04/2024

Сервіси та організації Платформи допомоги врятованим надають гуманітарну підтримку постраждалим від війни та тим, хто цього потребує:

- Карітас України

Всі регіональні офіси Карітасу, окрім тих регіонів, де ведуться активні бойові дії, працюють, щоб надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та людям з уразливих категорій.

Вебсайт - https://caritas.ua/.

- «Спільно» від UNICEF

У відповідь на виклики війни ЮНІСЕФ розпочав в Україні масштабну програму гуманітарної підтримки «Спільно», яка забезпечує дітей та їхні родини соціальними послугами та захистом.

Вебсайт - https://www.unicef.org/ukraine/spilno-social-support.

- СпівДія

СпівДія — благодійний фонд, що обʼєднує зусилля волонтерів, бізнесу, міжнародних фондів і держави для допомоги тим, хто цього потребує.

Вебсайт - https://spivdiia.org.ua/.

Посилання на Платформу допомоги: https://www.help-platform.in.ua/

Інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим розроблено Службою Віце-прем'єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій».

#help_platform

 

Всі новини →