Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Сім’я — це найбільше щастя

30/04/2024

На Землі немає міцнішого об᾿єднання, ніж щаслива та дружна сім’я. Це і початок нового життя, і шанування святості традицій, і рідні та близькі люди. Сім’я — це найбільше щастя, яке людина може створити сама.

Так, 23 квітня 2024 року розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації, Владислава Мирославовича Дмитріва, на території Баштанського району створено нову прийомну сім᾿ю та влаштовано до неї дитину, яка перебувала у закладі інституційного догляду.

Бажаємо новоствореній родині щоб у вашій оселі завжди лунав дитячий сміх, а рідні люди були надійною опорою та підтримкою!

Для отримання консультації щодо створення прийомної сім᾿ї або щодо інших форм влаштування до своєї сім᾿ї дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, рекомендуємо звернутись до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.

Всі новини →