Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Про початок реєстрації у ДАР для отримання окремої бюджетної субсидії на оброблювані угіддя

30/04/2024

Баштанська районна військова адміністрація нагадує, що з 01 травня 2024 року в Державному аграрному реєстрі (далі – ДАР) розпочнеться подання заявок на окрему бюджетну субсидію на оброблювані угіддя для аграріїв з деокупованих територій та територій, на яких завершені бойові дії. Кошти у розмірі 8 тис. грн на 1 га надаватимуться виробникам сільськогосподарської продукції, що мають у власності або користуванні до 120 га земель сільськогосподарського призначення.

До деокупованих територій та територій, на яких завершено бойові дії, належать території можливих бойових дій; активних бойових дій (для яких визначена дата завершення бойових дій); активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси (для яких визначена дата завершення бойових дій).
 
Звертаємо вашу увагу на те, що допомогу зможуть отримати сільгосптоваровиробники окремих районів Миколаївської області. Райони визначено згідно з наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 22 грудня 2022 року № 309 (далі – Мінінтеграції).
 
Заявки прийматимуться в ДАРі до 30 червня 2024 року.
Про початок подання заявок за іншими напрямами державної підтримки буде повідомлено додатково.

Всі новини →