Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Жителі Баштанської громади попрощалися із загиблим воїном

09/05/2024

9 травня жителі Баштанської громади провели в останню земну дорогу 44-річного захисника України, жителя села Добре– Олега Мішеніна, який загинув на війні від рук російського окупанта.

Створивши живий коридор, на колінах, прощались зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати – друзі та побратими, близькі та рідні, односельчани та знайомі.
 
З початком повномасштабної війни Олег Мішенін став на захист рідної землі. Був гранатометником стрілецкього відділення механізованої бригади. Загинув мужній воїн 6 травня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
Олег Мішенін був життєрадісною, товариською, привітною та щирою людиною.
У загиблого солдата залишилися батьки та молодший брат.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Світлий спомин про Олега та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишаться у серцях земляків!
Доземний тобі уклін, захиснику України! Вічна слава і пам’ять лицарю світла, який тепер триматиме нам небо…

Всі новини →