Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Баштанській РВА відбулося чергове засідання комісії ТЕБ та НС

04/07/2024

3 липня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Баштанській районній військовій адміністрації.

Участь у засіданні взяли члени районної комісії з питань ТЕБ та НС, представники територіальних громад (в онлай-форматі), ДСНС, РЕМу, водоканалу, структурних підрозділів РВА, а також інші запрошені.
 
Так, на розгляд членів комісії були винесені вісім актуальних питань щодо підтримки здоров’я населення, санітарних та безпекових норм, а саме:
Про готовність центральних та місцевих органів виконавчої влади забезпечити санітарне та епідемічне благополуччя населення в літній період;
Про заходи щодо стабілізації епідемічної ситуації з керованих інфекцій в Баштанському районі;
Стан пожежної безпеки закладів освіти;
Заходи щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території Баштанського району;
Про стан виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 12 жовтня 2015 року № 323-р «Про заходи щодо поліпшення протипожежного водопостачання на території Миколаївської області»;
Робота підприємств, організацій та установ Баштанського району в умовах відключень електроенергії;
Про стан готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Баштанського району;
Вжиття заходів з організації роботи місцевої та добровільної пожежної охорони.
 
«Життя мешканців регіону, попри воєнний стан, має бути комфортним та максимально безпечним. Пріоритетними напрямками роботи залишається підготовка до нового навчального року, обладнання укриттів, підготовка до осінньо-зимового періоду, безперебійна робота критично важливих об’єктів та соціальної інфраструктури під час вимкнення світла. Зараз потрібно максимально ефективно діяти, щоб вирішити найнагальніші проблеми людей», - зазначив Владислав Дмитрів.
 
За результатами обговорень та з урахуванням пропозицій з усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення щодо невідкладного виконання необхідних заходів з метою життєзабезпечення жителів Баштанського району.

Всі новини →