Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Восьмого скликання Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Додому на «щиті» повернулися воїни із Баштанської та Новобузької громад…

09/07/2024

9 липня в останню земну дорогу у двох громадах Баштанщини проводжали полеглих на російсько-українській війні захисників, які ціною свого життя захищали незалежність України.
З війни додому на «щиті» навіки повернувся житель Нового Буга Дмитро Єгоров, 1981 року народження. Чоловік присвятив своє життя захисту держави. Після строкової служби, у 2014 році Дмитро підписав контракт на службу у Збройних Силах України.
З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора мужньо захищав Батьківщину на найгарячіших напрямках.
Загинув штаб-сержант Єгоров під час виконання бойового завдання.
Дмитро Єгоров був чесним, справедливим, добросовісним, відповідальним, сміливим патріотом, щирим другом, найкращим сином, чоловіком, батьком. Він назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та знайомих, як відданий захисник і чудова людина.
Сьогодні у скорботі жителі Баштанки «живим» коридором слави провели до місця вічного спочинку загиблого на війні земляка, молодшого сержанта Віктора Музику. 58-річний солдат загинув 5 липня 2024 року на Донецькому напрямку, мужньо виконавши військовий обов’язок.
Народився Віктор Музика 30 січня 1966 року в селі Костянтинівка. Закінчив Маріупольський технікум. Понад 30 років добросовісно працював у ТДВ «Баштанська райсільгоспхімія». Був відповідальною, чесною, роботящою, товариською людиною, нікому не відмовляв у допомозі.
Світлий, добрий спомин про Віктора Музику назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив та поважав.
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців. Вічна пам’ять і слава українським захисникам, які захищали рідну Україну і кожного з нас!
 

Всі новини →